Hlavní nabídka:
Aktuálně:

Organizace konzultací žáků 2. stupně od 8. 6. 2020V Dokumentech naleznete aktualizaci materiálu MŠMT Ochrana zdraví a provoz ZŠ v období do konce šk. r. 2019/20Důležité informace k výuce žáků II. stupně od 8. 6. 2020Organizace výuky žáků 1. stupně od 1. 6. 2020Hledáme pro školní rok 2020/21 učitele Anglického jazyka.Organizace výuky žáků 1. stupně od 25. 5. 2020Zde naleznete Čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocněníAktuální informace ředitelky Koordinátora Integrovaného dopravního systému Olomouckého krajeDůležité informace k výuce žáků I. stupně od 25. 5. 202018. 6. 2020 se uskuteční schůzka rodičů budoucích žáků první a přípravné třídy

Výsledky ankety o nejoblíbenější jídlo

26.09.2016 / 9:52

hlasování v jídelně

    Výsledky ankety 2016
pořadí počet hlasů název jídla
1. 133 pizza
1. 133 tortila
2. 50 palačinky
3. 29 svíčková
4. 20 špagety
5. 18 knedlíky s nutelou
6. 16 buchtičky s krémem
7. 15 řízek
8. 13 hamburger
9. 9 kuře pečené, bramborová kaše
10. 8 rybí prsty
11. 7 šišky s mákem, škubánky
12. 6 lasagne
13. 5 kynuté buchty
13. 5 krupice
14. 4 čína
14. 4 nudle s mákem
14. 4 sekaná pečeně
15. 3 kuskus
15. 3 makovec
15. 3 smažený sýr
15. 3 kuře na paprice
15. 3 rajská omáčka
16. 2 špenátová polévka
16. 2 hot dog
16. 2 květák
16. 2 kynuté knedle sladké
16. 2 halušky
16. 2 karbanátek, bramborová kaše
17. 1 bulgur
17. 1 rajská polévka
17. 1 čočka
17. 1 brokolice
17. 1 jablkový salát
17. 1 bramborový guláš
17. 1 francouzské brambory
17. 1 štrůdl
17. 1 koprová omáčka
17. 1 žemlovka
17. 1 špecle
17. 1 dýňový kompot
17. 1 dušená mrkev a fazolky

 

hlasování na webu školy

kuřecí smažený řízek, bramborová kaše, zeleninový salát 7
tortily s kuřecím masem a zeleninou 6
hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík 1
losos na máslo, brambor, zeleninový salát 1
halušky s brynzou a slaninou 1
smažený sýr, brambor, jogurtový dresink 1
špagety s boloňskou omáčkou 5
krabí salát, pečivo 0
srbské rizoto, okurkový salát 2
bramborové šišky s mákem 3
Pokračujte na: